Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Ronald van den Broek en Erwin van Dun, wij zijn Betaprofs. Verbinders, bruggenbouwers tussen bedrijven en technische professionals binnen disciplines zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, automotive of mechatronica. Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in de machine- en apparatenbouw, industriële toelevering en offshore. Onze technische achtergrond, ons netwerk en onze ervaring binnen technische intermediairs bracht ons samen, Betaprofs is het resultaat.

Betaprofs verbindt vraag en aanbod in de techniek als intermediair voor de middelbaar, hoger en academisch opgeleide professional. Professionals in technische disciplines zoals elektrotechniek, procestechniek, werktuigbouwkunde, automotive, mechatronica en luchtvaarttechniek worden door Betaprofs verbonden aan interessante middelgrote en grote technische organisaties.

Samen koffie drinken?

Heb je een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, mechatronische achtergrond? Ben je op zoek naar professionals voor de machine- en apparatenbouw, industriële toelevering of automotive? Of zoek je een uitdaging op technisch bedrijfskundig, technisch commercieel of coördinerende rol? Dan drinken wij graag een kop koffie of thee met je om te ontdekken wat jij zoekt en te vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

Ronald van den Broek

Ronald van den Broek

Ik heb een technische achtergrond in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek, gecombineerd met HBO bedrijfskunde en meer dan 18 jaar ervaring in de technische detachering. Deze ervaring heb ik opgedaan bij Hoek Engineering en Randstad Engineering. Mijn kracht ligt in het duidelijk in kaart brengen van de wensen van zowel professionals als bedrijven.
“Betaprofs maakt de beste verbinding in de techniek en biedt de beste oplossing voor opdrachtgevers.”

Erwin van Dun

Erwin van Dun

Met een HTS opleiding richting Elektrotechniek, een master Internationale bedrijfskunde en ruim 12 jaar ervaring in het bemiddelen van technisch middelbaar en hoger opgeleide professionals, heb ik ruime bagage om Betaprofs op de kaart te zetten. Luisteren naar de echte vraag, doorvragen naar bijzonderheden op een cv, maakt dat ik al vele mooie verbindingen tot stand heb gebracht.
“Betaprofs kijkt verder dan het cv van de kandidaat en de vraag van de opdrachtgever, luisteren naar beiden staat centraal.”

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons, upload je cv of stuur ons een terugbelverzoek (uiteraard staan we je ook te woord buiten reguliere werktijden). We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Je vindt ons ook op LinkedIn