Je bent een professional binnen de techniek. Je hebt een MBO, HBO of academisch werk- en denkniveau en bent toe aan een volgende stap in je carrière. We denken met je mee, adviseren je en helpen je met het maken van de juiste keuze.

Begrijpen wat je zoekt

Of je nu een werktuigbouwkundige achtergrond hebt, elektrotechnicus of mechatronicus bent, wij begrijpen wat jij zoekt en belangrijk vindt.

Waarvoor kun je bij ons terecht:

  • een eerlijk advies over wat je mogelijkheden en kansen zijn in de technische arbeidsmarkt;
  • een goede match met een interessante werkgever binnen de techniek;
  • een goed gesprek waarin we je sterktes en wensen samen in kaart brengen;
  • en natuurlijk een leuke nieuwe baan.

Wij bieden een breed scala aan leuke vacatures, uiteenlopend van technisch commercieel, technische sales, engineering, werkvoorbereiding, technische coördinatie, projectleiding, service engineering en service management.

Helder en pragmatisch

Onze werkwijze is pragmatisch en helder, na een goed gesprek weten we wat je wilt (functie inhoudelijk, omgeving, type bedrijf maar ook cultuur en toekomstwensen). Op basis van je wensen geven wij jou de keuze uit interessante opties, we spreken deze inhoudelijk met je door en leggen je uit waarom wij denken dat ze interessant voor jou zijn. Als jij enthousiast bent, leggen wij de eerste verbinding. We maken de brug tussen jou en het bedrijf en bieden je de mogelijkheid je te presenteren bij het bedrijf.

Goede voorbereiding is het halve werk

Voorbereidend op de kennismaking bij het technische bedrijf zorgen wij voor de juiste tips en adviezen en helpen wij je een goede eerste indruk achter te laten. Na het gesprek evalueren we samen en als de klik wederzijds is, begeleiden we je naar een goede arbeidsovereenkomst.

Detachering of vast dienstverband

Betaprofs maakt de brug naar een (vaste) baan, de weg daar naartoe kan op twee manieren verlopen: detachering of een vast dienstverband. Sommige opdrachtgevers willen je eerst via detachering aannemen. Wij coördineren dan alle administratie en zorgen ervoor dat jouw arbeidsvoorwaarden niet anders zijn dan bij een directe indiensttreding (salaris, verlof, atv, reiskosten, evt. salarisverhogingen). Wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om je direct in dienst te nemen, helpen wij je op weg naar een goede arbeidsovereenkomst.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons, upload je cv of stuur ons een terugbelverzoek (uiteraard staan we je ook te woord buiten reguliere werktijden). We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Je vindt ons ook op LinkedIn