Betaprofs is gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en recruitment van engineers met een MBO, HBO of academisch werk- en denkniveau. We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met ervaren technische consultants.

Onze kracht ligt in de combinatie van een uitstekende kennis van de technische arbeidsmarkt, een uitgebreid netwerk van engineers en een no-nonsense cultuur.

Meerwaarde Betaprofs

Wij houden ons dagelijks bezig met het vervullen van vacatures. Ben je op zoek naar projectleiders, hard- en software engineers, constructeurs, sales engineers, tekenaars, service engineers, werkvoorbereiders, project engineers, technisch commercieel medewerkers, contract managers en inkopers? Wij brengen je graag in contact met de juiste kandidaat in onder meer de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica.

Geschreven én ongeschreven wensen

Wij inventariseren de behoeften: wat zijn de harde eisen én (on)geschreven wensen en wie past het beste binnen het team qua persoonlijkheid, beschikbare kennis en kunde?

We zoeken naar de geschikte mensen in ons netwerk én daar buiten en bespreken de vraag van jouw bedrijf met mogelijk geïnteresseerde professionals. Alleen geschikte en geïnteresseerde professionals stellen wij op een heldere wijze voor. We houden je op de hoogte van de voortgang en geven eerlijke en open feedback als vraag en aanbod verschillen.

No cure, no pay

Wat kost het en wat levert het op? Een belangrijke vraag bij het samenwerken. Betaprofs werkt op “no cure – no pay basis”. Dit betekent dat je pas betaalt als we de juiste kandidaat gevonden hebben. Voor onze dienstverlening hanteren wij een deta-vast constructie, mocht het voor bepaalde functies wenselijk zijn als de kandidaat rechtstreeks in dienst treedt dan is ook dat mogelijk.

Samen aan de slag

Succesvol zijn kunnen we niet alleen, daar hebben we ook jou voor nodig. Wij vragen:

  • Commitment: zonder jouw hulp lukt het ons niet de juiste mensen te vinden.
  • Open communicatie over de organisatie, de wensen, de procedure en de kandidaten alleen dan kan Betaprofs succesvol zijn.
  • Tijd en inzet om de geselecteerde kandidaten te spreken. Na onze zorgvuldige selectie verwachten wij dat je de tijd neemt om met de kandidaten in gesprek te gaan; een gesprek zegt immers meer dan een papieren cv.
  • Een open houding, in een overspannen arbeidsmarkt loont het om te screenen op competenties en verder te kijken dan de harde criteria. Gebrek aan ervaring in een bepaald werkveld zegt niets over de toegevoegde waarde en potentie van de kandidaat.
  • Feedback, natuurlijk kan het voorkomen dat een kandidaat niet past. Om het proces altijd te kunnen verbeteren horen wij graag in detail waarom.

Onze kandidaten hebben de intentie een langdurige relatie met jouw bedrijf aan te gaan, dit brengt stabiliteit en zekerheid in de organisatie. Mocht het onverhoopt anders lopen dan staat Betaprofs graag voor je klaar!

 

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons, upload je cv of stuur ons een terugbelverzoek (uiteraard staan we je ook te woord buiten reguliere werktijden). We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Je vindt ons ook op LinkedIn